MARKETING RAKETING
JE CESTA

Pomáham mikro a malým podnikateľom rozbehnúť ich biznis,
dosiahnuť želané výsledky a posunúť ich na novú úroveň.

Rozhodli ste sa vydať na cestu podnikania a radi by ste ju odštartovali, no neviete ako na to?

Začali ste podnikať, avšak ani po určitom čase nedosahujete želané výsledky? Premýšľate, ako ďalej?

Máte existujúci biznis aj pravidelných zákazníkov, ale chcete posunúť svoje hranice?

Vášmu biznisu sa darí, máte dostatok zákazníkov, ale radi by ste svoj marketing čo najviac zefektívnili?

Odo mňa pre vás...

Vitajte na mojej stránke!

Aj pre mňa to znie neuveriteľne, no na cestu digitálneho marketingu som sa vybrala už pred viac ako 12 rokmi. V tej dobe som hľadala „iba“ brigádu, ktorú by som mohla robiť popri škole. Avšak, obyčajná brigáda sa po 3 rokoch zmenila na niečo viac – na záľubu, vášeň a full-time job v jednom.

Dlhé roky som pracovala v agentúrnom prostredí, kde som postupne zbierala skúsenosti z rôznych oblastí digitálneho marketingu. Práve vďaka tomu viem teraz mojim klientom ponúknuť naozaj komplexné služby od A po Z. Ale ako som sa ocitla tu? Prišiel čas na zmenu, čas vybočiť zo známej a zabehnutej trasy, čas objaviť niečo nové. A tak som tu, pre Vás.

Mali by ste o mne vedieť, že som perfekcionistka s vášňou pre to, čo robím. S nadšením sa púšťam do každého nového projektu a aj napriek tomu, že sa digitálnemu marketingu venujem už viac ako 12 rokov, stále mi táto práca prináša radosť a naplnenie. To, na čom si naozaj zakladám, je zodpovednosť. Aby ste sa mohli na mňa vždy spoľahnúť, či už ide o dodržiavanie záväzkov a termínov, o kvalitu výstupov alebo o hľadanie toho najlepšieho riešenia pre Vás ako klienta.

Mojim cieľom je ponúknuť Vám priateľskú, transparentnú a otvorenú spoluprácu. Na Vašej ceste vám viem urobiť osobného šoféra, ktorý Vás bezpečne dovezie od začiatku cesty až do jej cieľa, ale rovnako Vám viem dať do ruky mapu a odnavigovať Vás tak, aby ste veľkú časť cesty zvládli sami. Je to len na Vás a na tom, čo práve potrebujete.

Ak hľadáte vysokokvalitné a komplexné služby v oblasti digitálneho marketingu, ste na správnej adrese. Dovoľte mi ukázať Vám, ako Vám môžem pomôcť pri rozvíjaní Vášho podnikania a dosahovaní Vašich cieľov.

Teším sa na spoluprácu s Vami!

0 +
rokov skúseností
0 +
Úspešných projektov

KONTAKT

Máte otázky?
Neváhajte ma kontaktovať.

Máte otázky?

Vyplňte formulár: