SEO

Nemusíte hľadať zákazníkov.
Dôležité je, aby oni mohli nájsť vás.

Cena už od

250€

/ Mesiac

Máte záujem o SEO?

Vyplňte formulár:

Koľko stojí SEO?

Prosím, kliknite sem a prečítajte si tieto dôležité informácie o cenách

Nájsť cenník marketingových služieb priamo na webstránke je ako nájsť jednorožca. Áno, každý projekt je unikátny, každý klient má iné potreby a požiadavky, no aj tak som sa rozhodla, že chcem, aby boli ceny za moje služby čo najtransparentnejšie. Preto u mňa nájdete konkrétne sumy, o ktoré sa viete oprieť.

 

Aby som vám výber čo najviac uľahčila, vytvorila som 2 SEO balíčky, ktoré klienti najčastejšie využívajú. Môžete si teda vybrať jeden z týchto balíčkov alebo si môžete nakonfigurovať svoj vlastný balíček úplne na mieru. A samozrejme, pokiaľ si nie ste istý, čo presne potrebujete, môžete si so mnou naplánovať nezáväznú konzultáciu, na základe ktorej vám pripravím cenovú ponuku na mieru.

 

Pokiaľ ide o dlhodobú spoluprácu, uvádzam minimálnu cenu za mesiac. V tomto prípade však neexistuje žiaden strop, iba finančné možnosti samotného klienta. V zásade ale platí, že čím väčšia mesačná investícia, tým rýchlejšie a dlhodobejšie výsledky.

 

Prosím, berte však na vedomie, že hoci som sa snažila ceny odhadnúť čo najpresnejšie, po špecifikácii vášho biznisu, vašich potrieb a požiadaviek sa cena ešte môže zmeniť.

Asteroid

SEO základ

Kométa

Všetko, čo potrebujete

+ Dlhodobá spolupráca

ON-PAGE & OFF-PAGE SEO

Kométa

Všetko, čo potrebujete

+ Dlhodobá spolupráca

ON-PAGE & OFF-PAGE SEO

od

250€

/ mesiac

od

250€

/ mesiac